Tervetuloa IDÉ House of Brands

  • Gå til vår norskpråklige nettside
  • Gå till vår svenska språkiga webbplats
  • Besøg vores danske hjemmeside
  • Mene Suomen sivuilla
  • English information

ETI

Yhteiskuntavastuu

IDÉ House of Brands on ottanut yhteiskuntavastuun osaksi toimintaansa kahdella eri tavalla; eettinen kaupankäynti ja ympäristönsuojelu.

IDÉ on liittynyt vuonna 2011 Ethical Trading Initiative (ETI)-järjestöön, johon kuuluu Norjan johtavat vähittäiskauppatoimijat, ammattiyhdistysliikkeen, julkishallinnon sekä yritysten edustajia.
IDÉ on ainoa liikelahja-alan yritys järjestössä. ETI edistää eettistä kaupankäyntiä ja pyrkii parantamaan työehtoja- sekä oloja ja ympäristönsuojelua nykyisessä toimittajaketjussaan.

Asiakkaanamme voitte olla vakuuttuneita siitä, että IDÉ alan suurimpana toimijana Pohjoismaissa vaikuttaa toiminnallaan alihankkijoihinsa ja yhteistyökumppaneihinsa vaatimalla näitä noudattamaan voimassa olevia kansallisia ja kansainvälisiä sääntöjä mm. tuotantotavoissa, raaka-ainevalinnoissa sekä kohtelussa työntekijöitä kohtaan. Kaikki IDÉ:n tavarantoimittajat ovat allekirjoittaneet Code of Conduct-sopimuksen.

Työskentelemme alihankkijoiden kanssa rakentamalla pitkäaikaisia suhteita emmekä pyri löytämään yksittäisiä tuotteita pikavoittojen toivossa. Monet liikesuhteet mm. kaukoidän toimittajiimme juontavat yli 20 vuoden päähän.

Meillä on pitkäaikainen yhteistyö emoyhtiössämme Norjassa Norjan Luftambulansin ja Pelastakaa lapset ry:n kanssa sekä Suomessa Punaisen Ristin kanssa.

"Kyse ei ole siitä, mitä sanot, vaan mitä teet…"
- Simon Gold tj.