Tervetuloa IDÉ House of Brands

  • Gå til vår norskpråklige nettside
  • Gå till vår svenska språkiga webbplats
  • Besøg vores danske hjemmeside
  • Mene Suomen sivuilla
  • English information

Etsimme nyt tiimiimme graafisen alan harjoittelijaa

IDÉ House of Brands on elinkeinoelämälle suunnattujen mainos- ja yrityslahjojen kokonaistoimittaja. Visiomme on olla ihannetoimittaja, joka piristää työelämässä olevien ihmisten välisiä suhteita. Olemme pohjoismainen toimija, jolla on 30 vuoden kokemus vaativien asiakkaiden palvelemisesta. IDÉllä on useita toimipisteitä Norjassa, neljä Ruotsissa ja kaksi Tanskassa ja kuusi Suomessa.

Etsimme nyt tiimiimme graafisen alan harjoittelijaa

Etsimme IDÉ House of Brandsille energistä ja oppimishaluista graafisen alan harjoittelijaa Espooseen. 

Odotamme sinulta soveltuvaa graafisen alan koulutusta. Voit olla vastavalmistunut tai opinnoissasi loppusuoralla. Aiempaa työkokemusta emme vaadi, tärkeintä on, että osaat käyttää sujuvasti seuraavia ohjelmia: InDesign, Illustrator & Photoshop. Arvostamme valokuvausosaamista, kuvanmuokkaustaitoja sekä visuaalista silmää. Henkilönä toivomme sinun olevan positiivinen, reipas ja oppimishaluinen. Toivomme myös joustavuutta, priorisointikykyä sekä paineensietokykyä. Suomen ja englannin kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle. 

Harjoittelijana tutustut ja osallistut graafisen osaston monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin. Työnkuvaan kuuluu mm. brändisuunnittelua, mainonta- ja markkinointimateriaalien tekoa, painotyöohjeiden laadintaa sekä logojen muokkauksia.


Tarjoamme sinulle hyvän oppimis- ja kehittymismahdollisuuden IDÉarikkaassa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Pääset tekemään vastuullista ja käytännönläheistä työtä ja kehittymään alan ammattilaiseksi.  Harjoittelu on palkallinen, kesto sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus osoitteeseen simon.gold@idegroup.fi viimeistään 30.9.2017 ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Linkin videolta saat käsityksen siitä, millaista työ IDÉllä on: https://www.youtube.com/watch?v=pj5X50PlJaY