Ympäristöystävälliset profiilituotteet

5 vinkkiä- kuinka valita ympäristöystävällisimpiä profiilituotteita

 1. Valitse ympäristömerkityt tuotteet
  Valitse esimerkiksi ympäristöystävällinen kynä, joka on tehty hajoavasta materiaalista kuten tämä ECO-kynä, jonka saat 10 eri värillä.
 2. Valitse laadukas tuote
  Jos esimerkiksi valitset hyvälaatuisen sateenvarjon, on sen käyttöikä pitkä. Näin voit vähentää turhaa kertakäyttökulutusta.
 3. Logojen paikka ja koko
  Mieti miten sijoitat logon tuotteeseen ja minkä kokoista logoa käytät. Jos kyseessä on esimerkiksi hiirimatto ei logon koolla ole merkitystä tuotteen käytölle. Jos taas kyseessä on päivittäin käytettävä tuote, jota haluat vastaanottajan käyttävän usein, kannattaa valita pienempi koko logolle. Näin vastaanottaja varmemmin käyttää tuotetta ja sinun näkyvyytesi paranee. Aina merkkauksen ei tarvitse olla logo, myös itse tuotteet voivat aiheuttaa toivottuja mielleyhtymiä muodon, värin, äänen tai tekstin avulla.  
 4. Tee tilauksesi ajoissa
  Mitä aikaisemmin tilaat tuotteesi sen parempi, varsinkin jos tuotteet valmistetaan jossain meidän tehtaistamme kuten Aasiassa. Jos tilauksellasi ei ole kiirettä, voimme valita ympäristöystävällisemmän toimitustavan kuten laivarahti lentorahdin sijaan.
 5. Vähennä muovin käyttöä
  Kun tilaat meiltä tuotteita voit olla mukana päättämässä miten ne pakataan. Onko välttämätöntä kääriä kaikki muistikirjat omiin muovikääreisiinsä? Tai miten t-paidat? Me ehdotamme aina ympäristöystävällisen menetelmän, jotta voisimme välttää turhan muovin käyttöä.
Refleks

 

IDÉ House of Brands - meidän ympäristöystävällinen uudistustyömme


Meidän sisäänostajamme tekevät jatkuvasti töitä vastatakseen meidän sekä asiakkaidemme vaatimukseen vähentää muovin käyttöa pakkausmateriaalina. Head&neck on yksi tuotteista, jotka on perinteisesti yksittäispakattu pieniin muovipusseihin ja nämä taas pakattu bulkkina isompaan muovipussiin. IDÉn sisäänostajat ovat kehittäneet tälle muovia säästävän vaihtoehdon. Jokainen Head&neck rullataan ja kääritään ympäristöystävälliseen paperikääreeseen. Tähän kääreeseen on painettu tuotteen vaihtoehtoisia käyttötapoja sekä logosi. 3000 kappaleen tuote-erällä tämä vastaa noin 130 m2 muovin säästöä.