BRÄNDINÄKYVYYTTÄ TUOTTEILLA

IDÉ on täyden valikoiman toimittaja, joka tarjoaa oikeat ja osuvat tuotteet, mitkä heijastavat yrityksesi identiteettiä ja strategiaa.

Menestys johtuu siitä että sinut tunnetaan!
Sinulla on viesti - IDÉllä tuotteet. Anna meidän auttaa sinua valitsemaan viestisi oikea laatu - joko työpaikalla, kotona tai sosiaalisissa kokouksissa. Meillä on hyvät liikekumppanit, jotka takaavat sinulle oikean tuotteen oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan. Pohjoismaiden johtajavana toimijana voimme tarjota sinulle case-ratkaisun, kokonaisratkaisun tai vaikkapa kansainvälisen ratkaisun.

Tuotteemme kommunikoivat
Menestyksemme on seurausta hyvästä yhteistyöstä kaikkien asiakkaidemme kanssa. Tämä on johtanut siihen että meillä on vahvaa kokemusta ja ammattitaitoa tarjota oikeita tuotteita ja palveluita. Osaamme antaa asiakkaillemme hyviä ideoita ja arvokkaita neuvoja ja opastusta tuotebrändäykseen liittyen. Nämä tuotteet toimivat parhaiten silloin, kun valitaan tuote, joka korostaa asiakasyrityksen tavoitteita. Meillä on yli 30 vuoden kokemus tuoteprofiloinnista ja reilusti kokemusta ideoida ja toteuttaa projekteja yhdessä asiakkaidemme kanssa.   

Oikeanlaisten profiilituotteiden lopputuloksena on ammattimaista näkyvyyttä sellaisiin kohderyhmiin, joissa asiakkaamme haluavat vaikuttaa. IDÉ House of Brands tukee asiakasyritystensä arvomaailmaa ja viestintää esimerkiksi profiilivaatteiden, univormujen, liikelahjojen, kodintekstiilien ja messutarvikkeiden profiloinnin kautta. Olemme kokonaistoimittaja, joka tarjoaa sinulle oikean tuotteen oikeaan laatuun, oikeaan hintaan ja oikeaan aikaan. 

Valitsemiemme ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme ansiosta olemme saavuttaneet kaikkien toimitusten johdonmukaisen ja hyvän laadun. Monet yhteistyökumppanimme ovat tehneet yhteistyötä kanssamme jo yli 30 vuoden ajan, joten olemme pystyneet hiomaan käytäntömme erittäin hyviksi ja toimiviksi. Valikoimastamme löytyy kymmeniä tuhansia tuotteita sadoilta toimittajilta ympäri maailmaa.

 

Pääyhteistyökumppaneidemme tuotteista suuri osa löytyy suoraan verkkosivuiltamme ja ne on sekä luokiteltu että järjestelty helppoa hakua varten. Tämä varmistaa tuotteiden helpon löydettävyyden. Tuotevalikoimamme on uusiutuva, mutta käytännössä tuotteitamme on niin paljon, että kaikki niistä ei sovi tietokantaamme. Eli vaikka et löytäisikään suoraan verkkosivuiltamme sitä mitä olet etsimässä, ei se tarkoita sitä, että meillä ei sitä olisi. Jos kaipaat jotakin sellaista mitä et löydä, toivomme sinua ottamaan yhteyttä IDÉanikkareihimme esimerkiksi täältä verkkosivujen kautta. 
 

MIksi valita IDÉ House of Brands?
  • Pohjoismaiden johtava toimija alalla yli 30 vuoden kokemuksella
  • Showroomit ympäri Suomea ja kaikista pohjoismaista
  • Kokonaistoimittaja, joka huolehtii kaiken konseptista suunnitteluun, designiin, tuotantoon ja logistiikkaan. 
  • Kaikki asiakkaamme hyötyvät myyntitiimeis; asiakkaillamme on aina käytettävissä useampi yhteyshenkilö, jotta heitä voidaan palvella nopeasti ja tehokkaasti.
  • Tuotemediaspesialisteina tiedämme minkälaiset tuotteet tarjoavat parhaat mahdolliset tulokset erilaisissa tilanteissa ja erilaisille asiakkaille.
  • Otamme vastuullisuuden tosissamme, joka on nähtävillä esimerkiksi ISO -standardisoinnistamme sekä IEH:n että Vihreän Pisteen jäsenyydestä.