MEIDÄN FOKUSALUEET

Autamme asiakkaitamme vahvistamaan brändin ja asikassuhteen arvoa olemalla kokonaisvaltainen toimittaja. Tämä tapahtuu innovatiivisilla tuotteilla, käsitteillä ja ratkaisuilla, jotka osoittavat yrityksen strategia, profiilia ja arvoperustaa. IDÉ:n tulisi olla luonnollinen osa markkinointimiksiä. IDÉ on paras alallaan ympäristön, turballisuuden ja sertifioinnin alalla.  

Meidän menestyminen on tulosta hyvästä yhteistyöstä meidän asiakkaidemme kanssa. Yhteistyön ansiosta voimme toimittaa asiakkaillemme juuri heille sopivia tuotteita ja palveluita, tuottaa ideoita sekä antaa toimivia neuvoja.

Profiilituotteet antavat parhaimman hyödyn, kun valitset tuotteen joka tukee organisaatiosi tavoittelemaa tulosta.

Meillä on yli 30 vuoden kokemus siitä, miten valita oikeat tuotteet yhdessä asiakkaidemme kanssa ja voimmekin hyvin sanoa että tämän me osaamme. Tuloksena on ammattilainen näkyvyys haluttujen kohderyhmien keskuudessa, joihin asiakkaamme haluavat vaikuttaa. IDÉ House of Brands kehittää yhdessä sinun ja yrityksesi kanssa ideoita, jotka perustuvat yrityksesi profiili- ja arvopohjaan ja nämä toteutetaan erilaisten tuotelahjojen, profiilivaatteiden, univormujen, mainostuotteiden sekä yritysprofiloinnin kautta. Me olemme kokonaisvaltainen toimija, joka toimittaa sinulle tarvitsemasi tuotteet halutulla laadulla, oikeaan hintaan sovittuun aikaan.

Olemme saavuttaneet tasaisen ja korkean laadun kaikille meidän toimituksillemme, koska valitsemme parhaat, luotettavat ja laatutietoiset tavarantoimittajat. Yhteistyö monien yhteistyökumppaniemme kanssa on jatkunut jo yli 30 vuotta, joten meillä on hyvät rutiinit taata sinun tyytyväisyytesi. Meillä on tuhansia tuotteita sadoilta toimittajilta ympäri maailmaa. Osan heistä löydät meidän nettisivuiltamme luokiteltuna ja hakumahdollisuudella. Haluamme tehdä sinulle helpoksi löytää oikea tuote oikeaan hintaan. Me päivitämme jatkuvasti sivujamme uusilla tuotteilla ja kampanjoilla, mikä tekee sivuistamme dynaamisen median tuotehakuun.


Sinulla on sanoma – IDÉ’llä on tuotteet. Anna meidän auttaa sinua valitsemaan oikea ratkaisu sinun sanomallesi – oli se sitten työpaikalla, kotona tai erilaisissa sosiaalisissa tilaisuuksissa. Meillä on hyvät yhteistyökumppanit, jotka takaavat sinulle laadukkaat tuotteet oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan. Pohjoismaiden johtavana toimijana voimme tarjota sinulle yksittäisiä tuotteita, kokonaisratkaisuja tai kansainvälisen ratkaisun.