MERKKAUKSET

Täältä voit lukea eri merkkaustekniikoistamme. Valitsemme aina metodin, joka parhaiten sopii valitsemallesi tuotteellesi niin että logosi, kuvasti tai tekstisi näkyy parhaalla mahdollisella tavalla. Norjassa meillä on omat painotalot Trollosenissa ja pääkonttorillamme Drøbakissa. Suomessa hyödynnämme sekä valmistajiemme merkkaamoja että pitkäaikaisia kotimaisia yhteistyökumppaneita. 

Silkkipaino

Painatus tehdään suoraan vaatteelle tai kankaalle ja se on usein sekä edullisin että parhaan tuloksen takaavin painomenetelmä. Silkkipainatus on kestävää ja sopii esimerkisi t-paitoihin sekä muihin vaatteisiin tai kankaisiin.

siirtokuva

Siirtokuva tulostetaan ensin erikoispaperille ja prässätään lämmön avulla kiinni tuotteeseen. Siirtokuvan etuja ovat mm. se että niitä voidaan tehdä suuria määriä kerralla nopeasti. Siirtokuva sopii esimerkiksi lippalakeille, kasseille, t-paidoille ja takeille. 
 

Digipaino

Digitaalipainatus sopii parhaiten puuvilla- tai puuvillasekoitustuotteisiin, vaikka tekniikan viimeaikainen kehitys on osoittanut hyvää suorituskykyä polyesteri-, puuvilla- / polyesterisekoituksissa ja kosteutta absorboivissa materiaaleissa. Digitaalinen painatus tulostuu suoraan ympäristö-ystävälliselle vesipohjaiselle musteelle CMYK-spektrin läpi. Tämän painatustekniikka antaa antaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia motiivien sijoittamiseen, sen avulla voidaan painaa myös saumojen ja vetoketjun päälle. Digitaalinen painatus toimii hyvin t-paitoihin, pikeepaitoihin, laukkuihin, kasseihin ja materiaaleihin, jotka ovat tasaisia ja imevät hyvin kosteutta.

Digitaalisen painatuksen edut:

  • Ei aloituskustannuksia
  • Nopea toimitusaika
  • Täysväripainatus
  • Painatus vetoketjujen, saumojen ja nappien yli. 
  • Ei vähimmäispainomäärää

 

brodeeraus

Brodeeraus sopii useimpiin vaatteisiin. Se voi sisältää monia eri värejä tai se voidaan tehdä samalla sävyllä kuin itse brodeettava tuote, joka takaa tyylikkään lopputuloksen. Brodeeraus tehdään neulalla ja langalla, joten jos olet riippuvainen kohteen 100% jäljentämisestä tai tuotteen vedenkestävyydestä, on turvallisempaa painattaa tuote. Mahdollisuuksia on kuitenkin monia ja olemme iloisia saadessamme auttaa sinua valitsemaan sopivimman merkkaustekniikan parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Trykk og brodering
Trykk og brodering
Trykk og brodering