koronaviruksen puhkeaminen Kiinassa

Kuinka koronaviruksen puhkeaminen Kiinassa vaikuttaa tuotantoon?

WHO julisti koronaviruksen, kuten useimmat ihmiset tietävät viime viikolla, kansainvälisen kriisin, ja kansainvälinen yhteisö ryhtyy nyt jatkuviin toimiin estääkseen sen leviämisen.

Jotkut käytetyistä toimenpiteistä ovat matkakieltoja, lentojen peruuttamista ja etenkin kiinalaisen uuden vuoden jatkamista, mikä tarkoittaa, että työntekijät eivät saa palata normaaliin työhön. Kaikille yrityksille, jotka toimittavat tavarantoimituksia ja joilla on tuotantoa Kiinassa, tästä tulee yhä tärkeämpi.

Meillä on vaikea nähdä seurausten kokonaislaajuutta tällä hetkellä, mutta tuotannon odotetaan viivästyvän. Paljon viittaa myös siihen, että viivästykset leviävät pidemmälle ja vaikuttavat toimitusaikoihin ja kapasiteettiin vielä pitkään.

Tältä osin me IDÉ House of Brands Oy:llä rohkaisemme kaikkia asiakkaitamme, joilla on potentiaalisia hankkeita Kiinan tuotantoon tänä vuonna, ottamaan meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Vaikka sinulla ei olisi tavaroita vasta vuoden jälkipuoliskolla, voi olla tarpeen aloittaa prosessit jo nyt toimituksen varmistamiseksi. Ja jos sinulla on toimitus lähikuukausina, joudumme ehkä etsimään vaihtoehtoja varastoistamme Euroopassa ja Suomessa.

Seuraamme tietysti tarkkaan Kiinan tilannetta ja teemme kaikkemme rajoittaaksemme asiakkaillemme aiheutuvien vahinkojen laajuutta. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteyttä paikalliseen IDE-toimistoon.

corona-virus

Kiitos, että otit meihin yhteyttä