Upcycling 

Meidän avullamme yrityksesi on helppoa näyttää, että ympäristöasiat ovat tärkeitä teille.

Lue lisää eri ympäristöystävällisistä materiaaleista

 


Upcycling = luovaa kierrätystä

Tiesitkö, että vanhat yritysunivormut voivat saada uuden elämän uusina tuotteina? Tai että käytetyistä tekstiileistä voi tehdä uusia univormuja? Esimerkiksi vanhoista työhousuista voi tehdä trendikkään laukun ja että hattuja ja laukkuja voi tehdä huomioliiveistä? Voit myös tehdä uusia tuotteita käytettyjen tuotteiden osista kuten esimerkiksi yrityksen logon voi käyttää uudelleen. Vaihtoehtoja on monia ja meidän innovatiivisten kumppanien avulla lähes kaikki on mahdollista.

Vuosittain lähes 50 tonnia tekstiilijätettä päätyy kaatopaikalle ja suurin osa tästä jätteestä ei maadu. Siksi on niin hienoa, että on olemassa ympäristöystävällinen ja trendikäs tapa kierrättää: Upcycling, jota kutsutaan myös luovaksi kierrätykseksi. 
Upcycling on prosessi, missä käytetyt vaatteet, jäte ja muut lähes hyödyttömät tavarat muutetaan uusiksi tuotteiksi, joiden laatu sekä ympäristöarvo on korkeampi. Vanhojen tuotteiden arvo nousee verrattuna perinteiseen kierrätykseen, missä materiaalien ja tuotteiden arvo ja laatu useimmiten on alhaisempi kuin alkuperäisten materiaalien.

Upcycling on kierrätystaloutta käytännössä, missä resursseja käytetään niin kauan kuin mahdollista ja kierrätetään, kun käyttö on loppu. Kun käytetään jo olemassa olevia materiaaleja, voidaan uusien raaka-aineiden käyttöä vähentää. Tämä taas vähentää energiankulutusta, ilmansaasteita, veden saastumista ja jopa ilmastopäästöjä.

Valitessasi kierrätetyn univormun saat uniikin vaatekappaleen. Tuote on laadukas ja voit vahvistaa merkkituotettasi tällä ekoteolla.

Kaksi suositusta, kun yrityksesi seuraavan kerran tilaa uusia univormuja:

  1. Pyydä hintatarjous sekä kierrätetylle t-paidalle, ympäristöystävälliselle t-paidalle että tavalliselle t-paidalle. Hintaero ei välttämättä ole niin suuri ja valinnoilla voit tehdä hyvää meidän maapallollemme.
  2. Ota meihin yhteyttä ennen kuin yrityksesi aikoo hankkiutua eroon vanhoista univormuistanne. Yhdessä voimme kehittää luovan ratkaisun.