IDÉ – MEIDÄN AMMATTITAITO-SINUN TURVASI

Johtavana alamme toimijana otamme tehtävämme vakavasti. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja haluamme taata sinulle innovatiivisia ratkaisuja. 


IDÈ tekee läheistä yhteistyötä Eettisen kaupan järjestön IEH’n kanssa ja on ISO - sertifioitu standardien ISO 14001:2015 sekä ISO 9001:2015 mukaisesti. Meidän sisäänostoryhmämme keskittää huomion hyvien rutiinien ylläpitoon ja laaduntarkkailuun. Lisäksi meillä on kattavat ja vaativat sopimukset meidän hyväksymillä tehtailla. Suoritamme joka vuosi omia tarkastuksia tehtaillamme.

Tuotemerkintä

Teemme päivittäin työtä tuotteiden merkitsemisen kanssa ja meillä on erinomaiset tiedot kaikilta niiltä osa-alueilta, jotka sinulle asiakkaana ovat tärkeitä. Tuoteryhmät kuten heijastimet, lelut, elektroniikka, tekstiilit, elintarvikkeet ja vastaavat ovat kaikki tuotteita, joissa oikea tuotemerkintä on tärkeää. Tämä on ollut tärkeä panostuksen kohde IDÉ’lle viime vuosina ja on sitä myös tulevaisuudessa.

Kemikaalisäädökset

Kaikki IDÉ’n toimittamat tuotteet on tehty ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen ja huomioiden. Tätä varten olemme hankkineet tarvittavat tiedot kemikaalisäädöksistä. Esimerkkinä tästä on tiettyjen tuotteiden oma testaus, jotta voimme olla varmoja, että tuotteet eivät sisällä ei-toivottuja kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa ihmisiä tai ympäristöä. Yksikään tuotteistamme ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Vastuullisuus – ensimmäisenä toimittajana

Meidän tavoitteemme ovat korkealla ja me teemme töitä ollaksemme edelläkävijä alallamme. Muun muassa olimme ensimmäinen toimija alallamme, joka sai ympäristösertifikaatin. Vaikka olemme suuri yritys, teemme päivittäin töitä vähentääksemme meidän ympäristövaikutusta ja samalla säästämme maapallon resursseja. Haluamme, että sinulla IDÉ House of Brands asiakkaana on helppoa ja turvallista tehdä vastuullisia valintoja. Vastuullisuus on enemmän kuin vain talous ja ympäristö, huolehdimme myös ihmisistä.

Eettinen kaupankäynti ja ihmisarvot

Tehtaiden työolosuhteet ja kansainväliset ihmisarvot ovat aina olleet tärkeitä meille. Siksi teemme vuosittain tarkastuskäyntejä tehtaillemme. Meillä on lisäksi läheinen yhteistyö paikallisten tarkastajien kanssa, joten voimme varmistaa, että tehtaat noudattavat voimassa olevia lakeja ja säädöksiä. Tavarantoimittajien ja sopimuskumppaneiden valinnassa heidän asenne eettiseen toimintaan ratkaisee. Heidän tulee ottaa etäisyyttä lahjontaan, ihmisoikeuksien loukkaamiseen, huonoihin työoloihin tai ympäristön ja paikallisolojen vahingoittamiseen.

IDÉ House of Brands on vastuullinen toimija ja liiketoimintatapoihimme kuuluu läheisesti varovaisuusarviointi. Tässä lähtökohtana on relevantit globaalit suuntalinjat ja alamme parhaat käytännöt. Lisäksi teemme jatkuvasti töitä parantaaksemme toimintaamme toteuttamalla ja ylläpitämällä tätä tukevia toimenpiteitä.
Valitsemalla luotettavan profiilipartnerin kuten IDÉ House of Brands, voit olla varma, että pidämme huolta merkkituotteestasi ja et joudu tilanteeseen, missä asetat logosi tuotteeseen, jonka laatu ei vastaa odotuksiasi.

Meidän ammattitaito – SINUN turvasi.