Iwear b2b sportswear

iwear B2B on stock

Iwear B2B sportswear on IDÉ House of Brandsin oma urheilu- ja vapaa-ajanvaatemallisto. Vaatemallisto koostuu hiihtoon ja juoksuun tarkoitetuista teknisistä vaatteista sekä vapaa-ajanvaatteista ja asusteista kuten reput, pannat ja myssyt. Meillä on varastossa valikoima laatutuotteita, jotka voimme toimittaa nopeasti haluamallasi logolla tai ilman. Varastosta löytyy tekniset t-paidat ja juoksutrikoot, eri laatuiset treenitakit ja – housut, fleece sekä muut vaatteet, joita voi käyttää välivaatteina (kerros 2) sekä ulkotakit. Meidän kaikissa showroomeissa pääset näkemään ja kokeilemaan kaikkia iwear-tuotteita ja myyjämme antavat mielellään vinkkejä miten tuotteet voi merkitä logollasi. Iwear suunnitellaan, tuotetaan ja myydään yritysmarkkinoilla ilman kalliita välikäsiä. Näin saat asiakkaanamme korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan. Me panostamme innovaatioihin ja laatuun, jotta saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Meidän panostuksemme suunnitteluvaiheessa antaa tuotteille kilpailuedun korkean toiminnallisuuden, kustannussäästöjen sekä tuotedifferoinnin kautta.

Vektoripiirto-ohjelmaa käytetään usein viivakuvissa, kuvituksissa sekä symboleissa, joiden viesti halutaan esittää yksiselitteisesti varsinkin silloin kun viesti esitetään eri medioissa. Toisaalta esimerkiksi valokuvaa kaikkine yksityiskohtineen ei voi tuottaa laadukkaasti vektoripiirto-ohjelmalla.

Bjørnis drikkeflaske
Bjørnis refleks
Bjørnis matboks
Bjørmos lue
Bjørnis hals
Delta vaffeljern

iwear SMU "special makeup"

Vuonna 2019 mallistomme laajentui ja voimme tarjota myös SMU – Special Make Up malliston, joka antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella aivan oman urheilu- ja vapaa-ajanmalliston haluamallasi väreillä, logolla sekä viestillä.

Mallistomme valmistetaan Kiinassa, missä toimitusaika on usein pitkä. Olemme siksi helpottaneet asiakkaidemme tuotanto-prosessia valitsemalla etukäteen tekstiililaadut, joita vaatteissa käytetään. Täten voit olla varma, että saat korkealaatuiset vaatteet, jotka on kehitetty yhteistyössä tehtaan sekä tuote- ja laatupäälikkömme kanssa. Samalla pystymme lyhentämään toimitusaikaa.

Kaikkien vaatteiden laatu on testattu ja hyväksytty meidän laatuvastaavan alaisuudessa. Suurin osa on hyväksytty Ökotex-standardin 100 mukaisesti. Tämä standardi asettaa tiukat vaatimukset tuotteiden sisältämien kemikaalien jäännösten raja-arvoille. Me vierailemme tuotanto-laitoksissamme säännöllisesti ja tarkistamme heidän BSCI-raportit huolellisesti, jotta voimme olla varma, että ihmisoikeuksista pidetään huolta toimitusketjussamme.