HEIJASTIN LOGOLLA

TURVALLISET HEIJASTIMET LOGOLLA

Heijastin logolla on erinomainen profiilituote syksy- ja talvikuukausina. Et ainoastaan pidä huolta siitä että tuotteen vastaanottaja näkyy pimeässä, vaan osoitat myös että välität vastaanottajasta. Heijastin on tuote, jota kaikki arvostavat ja hyödyllisyysaste on korkea. Muista, että 88% käyttäjistä muistaa kenen profiilituotetta käyttää jopa 12 kuukauden jälkeen. Erityisesti heijastin on tuote, jota käytetään vuodesta toiseen ja sitä jaetaan myös perheelle ja tuttaville. Täten logolla varustetun heijastimen lisäarvo on korkea niin vastaanottajalleen kuin sinulle.

Heijastimien piraattikopiointi
Pelkästään pohjoismaisilla markkinoilla myydään vuosittain useita miljoonia jousiheijastimia. Valitettavasti tuotteiden laatu vaihtelee ja markkinoilla on useita piraattikopioituja tuotteita. Ei riitä että tehtaalla on esittää todistus heijastinfoliosta, vaan myös painatus ja muut käytetyt materiaalit vaikuttavat heijastimen laatuun. Vuonna 2017 havaittiin useita heijastimia jotka oli hyväksytty, mutta joiden sisällys koostui myrkyllisistä aineista, joita ei ole hyväksytty EUssa. Samaisessa tutkimuksessa havaittiin myös rakenteellisia heikkouksia metalliosissa, minkä johdosta metalliosat voivat tulla heijastimen läpi vahingoittaen sekä vaatteita että käyttäjää.  
Refleks

Kokonaisvaltaisesti sertifioidut heijastimet
IDÉ House of Brands toimittaa turvallisia heijastimia, joiden kaikki osat ovat hyväksyttyjä käsittäen niin heijastinfolion, painatuksen, koostumuksen kuin sisällyksen. Filosofiamme mukaisesti toimitamme ainoastaan kokonaisvaltaisesti hyväksyttyjä heijastimia, joiden alkuperän voi jäljittää.  Osto-osastollamme on oma Laatujohtaja, jonka päävastuuna on testaus, tuotteiden toimivuus sekä sertifiointi.  Erään USAssa tehdyn tutkimuksen mukaan 82% profiilituotteen vastaanottajista muistavat, keneltä he ovat saaneet turvallisuustuotteensa. On tärkeää että kaikki profiilituotteet ovat asianmukaisesti merkitty, varsinkin turvallisuustuotteet. Me IDÉllä pidämme huolta tuotteiden laatutarkastuksesta, jotta sinun on aina turvallista tehdä hankintoja kanssamme.

HEIJASTINPÄIVÄ 1.10


Juhli heijastinpäivää kanssamme! Pidä huolta sekä henkilökunnastasi että asiakkaistasi ja turvaa heitä liikenteessä.

Mitä jos järjestäisitte oman turvallisuus päivän? Voitte jakaa heijastimia ja samalla kannustaa työntekijöitänne sekä asiakkaitanne näkymään syyspimeällä. Yhdistettynä kahvitarjoiluun luot hyvän pohjan tapahtumalle ja hyville asiakassuhteille.