Erikois tuotanto Ajasto

Pyöräilykausi on täällä pian ja miksi ei käytä tilaisuutta hyväksi teettämällä sekä henkilökunnalle yhtenäisiä pyöräilyasuja. Antamalla henkilökunnalle aktiivista liikunta tukevat vaatteet auttat ja motivoit liikumaan, mikä puolestaan tarjoaa monia etuja, kuten alhaisemmat sairaspoissaolot, sekä motivoituneen ja  tuottavan työn tekijän.

Näin yritys voi säästää paljon investoimalla toimenpiteisiin, jotka edistävät fyysistä terveyttä, terveellistä elämää ja parempaa työympäristöä.
Ei vain urheiluvaatteita ja puvut anna huumorintajua, mutta se on loistava tilaisuus profiiliisi logolla tai iskulauseella - sekä ulkoisesta näkyvyydestä että sisäisestä yhteenkuuluvuudesta. IDÉ-talo tuottaa urheiluvaatteita suurelle osalle oksia, kuten polkupyörää.


Ajasto pyöräilyvaatteet

Suunnittelimme ja toteutimme Ajaston henkilökunnan pyöräily tiimin vaatetuksen yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Asustekokonaisuus otettiin positiivisesti vastaan ja sen suosiosta kertoo uusinta tilaukset joita olemme toteuttaneet useita. Myös asiakkaan sidosryhmät kiinnostuivat asukokonaisuudesta ja näin avasimme myös uusia busines mahdollisuukisia uusille asiakkaille. 

 

PYÖTÄILUVAATTEET YIRITYKSELLESI

IDÉ tuottaa ja räätälöi pyörävarusteesi toiveidesi ja tarpeidenne mukaan.

Voit esimerkiksi yhdistää tilaukseen muita tekstiilejä kuten pitkät tai lyhyet housut, takit, neuleet ja käsineet jne.

Hinta ja toimitusaika riippuvat tuotteiden määrästä ja valitusta suunnittelusta, mutta usein toimitusaika vaihetlee 4-6 viikkon välillä. 

Ota yhteyttä allaolevan lomakkeen avulla!

PYÖRÄILYVAATTEET

Kiitos, että otit meihin yhteyttä