UNIVORMUT JA TYÖVAATTEET KAIKILLE ALOILLE

Univormujen ja työvaatteiden kautta luot motivaatiota ja yhteenkuuluvuuden tunnetta työntekijöidesi keskuudessa samalla kun yrityksesi näkyvyys kasvaa. Meidän mallistomme ovat luovia ja moderneja ja me luonnollisesti huomioimme sekä tuotteiden laadun että kestävän kehityksen. Joustavat ratkaisut sekä korkea laatu ovat tärkeitä sekä logistiikkaratkaisuisamme että asiakaspalvelussamme.

Yksinkertainen univormu – sopii kaikille aloille

Kun me puhumme yksinkertaisista univormuista, puhumme työvaatteista, jotka toimitetaan suoraan varastostamme. Tämä ratkaisu sopii useimmille yrityksille ja antaa erityisesti mahdollisuuden PK-yrityksille vaatettaa heidän työntekijänsä. Meiltä löytyy työvaatteet niin ravintoloihin, kiinteistön-välittäjille, pankeille, konttoreihin, kauppoihin, varastoihin, rakennusalalle sekä muille palvelualoille. Valitessasi varasto-kokoelmastamme, on etuna lyhyt toimitusaika ja voit tilata juuri sinulle sopivan määrän. Näin saat joustavan ja vähäisen riskin sisältävän ratkaisun. Meillä on monia toimittajia, joten voimme toimittaa univormuja ja asusteita kaikille aloille aina kulutukselle alttiista työvaatteista tyylikkäisiin pukuihin. Vaikka kokoamme sinulle malliston varastotuotteistamme, voimme yhdistellä eri värejä sekä vaatteita uniikiksi kokoelmaksi. Voimme helposti muuttaa yksinkertaisia yksityiskohtia kuten vaihtaa puseron napit sekä kirjailla tai painattaa yrityksesi logon. Pienillä muutoksilla vaatteesta tulee uniikki ja yrityksen profiilia korostava.

muokatut univormut - yhdistämällä paras ratkaisu

Muokatulla univormulla tarkoitamme varastotuotteen yhdistämistä erikois-tuotantoon sekä sinulle suunniteltuihin asusteisin halumallasi väreillä ja tyylillä. Näin saat ainutlaatuisia tuotteita ilman, että sinun täytyy investoida liian suuria summia. Varastotuotteiden toimitusaika on lyhyt ja erityistuotteiden muuntelumahdollisuudet ovat lukemattomat. Me autamme suunnittelussa ja ideoinnissa ottaen lähtökohdaksi sinun yrityksesi profiilin sekä haluamanne viestin, jonka haluatte välittää työvaatteiden ja univormun kautta. Me autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi sinun budjettisi mukaisesti.

 

Ota mielellään meihin yhteyttä, jos haluat keskustella, miten voisimme toteuttaa sinun ajatuksiasi ja ideoitasi.

 

ErIKOISTUOTANTO univormut

Jos haluat valita erikoistuotetut univormut, sinulla on lukemattomia mahdollisuuksia. Jos sinulla on jo olemassa oleva mallisto tai haluat teettää oman malliston, meidän projektipäällikkömme ovat asiantuntijoita ja auttavat sinua aina ideoinnista mittojen ottamiseen. Jos haluat täydentää olemassa olevaa mallistoa voimme yhdessä miettiä mahdollisuuksia liittyen materiaaleihin, istuvuuteen, tyyliin, asusteisiin tai hintaan. Halutessasi kokonaan uuden malliston voimme auttaa sinua läpi koko prosessin aina IDEa-vaiheesta valmiiseen univormuun. Yhdessä pohdimme tyyliä ja ideoita perustuen yrityksesi profiiliin ja mitä haluat viestittää työasujen/univormujen kautta. Me suunnittelemme sinulle uniikin tyylin, joka sopii sinun viestintääsi ja vahvistaa markkinointiasi.

Erikoistuotanto vaatii tietyn minimimäärän, mutta hinta per vaatekappale on usein varastotuotetta alhaisempi. Tämä vaihtelee tuotteesta riippuen. Erikoistuotannon suurin etu on, että voimme räätälöidä tuotteet käyttäjälleen ja varsinkin käyttötarkoitusta varten.


 

TYÖVAATTEET

Me toimitamme työvaatteita kaikissa hintaluokissa ja tarvittavilla sertifikaateilla. Me tiedämme, kuinka tärkeää on, että työntekijöilläsi on kulutusta ja rankkaa fyysistä työtä kestävät työvaatteet. Oikeanlaiset materiaalit yhdistettynä hyvään käyttömukavuuteen on ratkaisevaa työn suorittamisessa. Siksi olemme valinneet vain alan parhaimmat yhteistyökumppanit, joiden tiedämme ottavan tämän vakavasti. Voimme toimittaa kaikki vaatteet alusvaatteista ulkotakkiin niin kesä- kuin talvimallistoina. Koska olemme täyden palvelun toimija, voimme toimittaa myös tarvittavat reput, laukut, termospullot sekä lounaslaatikot, jotta työntekijöilläsi saavat mukaan sen pienen ekstran työpäivään.


 

LogistiIKKA

Työntekijöidesi lukumäärä vaikuttaa miten ratkaisemme työvaatteiden/univormujen jakelun ja täydentämisen. Yhdessä selvitämme mikä on paras ratkaisu juuri sinun tarpeillesi ja työntekijöillesi. Meidän kokemuksemme mukaan suurille yrityksille, joilla on osastoja eri puolilla maata, paras ratkaisu voi olla oma nettikauppa. Meillä on oma tiimi, joka pyörittää nettikauppaa ja huolehtii kaikesta kommunikaatiosta varaston kanssa, joten sinun osastosi saavat tilauksensa aina oikeaan aikaan. Kun tulee aika täydentää varastoja, otamme yhteyttä ja sovimme kanssasi tarvittavat määrät. Toinen vaihtoehto voi olla, että toimitamme pienempiä määriä joka osastolle. Me sovitamme toimituksemme teidän tarpeisiimme, tässä olemme varsin hyviä!

 

lager og logistikk

NAISILLE

Skjorte dame
Ullkåpe dame
Blazer dame

MIEHILLE

Blazer herre
Konfeksjon herre
Vest herre