VERKKOKAUPPA YRITYKSEN BRÄNDIN MUKAISILLE TUOTTEILLE

IDÉ House of Brands rakentaa ja ylläpitää verkkokauppoja asikkailleen. Verkkokauppa ja digitaaliset tilauskanavavat ovat kasvava alue IDÉ:n liiketoiminnassa. Tällä hetkellä ylläpidämme yli 120 verkkokauppaa Pohjoismaissa.

Olemme investoineet tiedonkulun integrointiin ja verkkokauppamme on integroitu toiminnaohjausjärjestelmäämme. Järjestelmämme ydin on rakennettu PIM-core medianhallinnan ympärille joka toimii keskeisenä tuotetietojen arkistona ja on yhteydessä verkkokauppa alustaamme Magenton. Magento on yksi suurimmista verkkokauppa alustoista. 

Verkkokauppamme moderni käyttöliittymä takaa toimivuuden kaikissa päätelaitteissa. Lisäksi vuosien varrella olemme kehittäneet useita lisäominaisuuksia asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Ne kaikki on sinulla käytössäsi kun olet meidän asiakkaana.

Kehitämme jatkuvasti alustaamme. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit joiden osaamista käytämme vaativissa kehitysprojekteissa. Koskee se sitten integrointia asiakkaan järjestelmään, single sing on, kuponki tai lahjakortti ratkaisuja tai punchout integraatiota, me pystymme sen toteuttamaan. Luottokortti- ja verkkomaksut on integroitu järjestelmäämme DIBS / NETSS gatewayn kautta.

Katseemme on tulevaisuudessa ja tutkimme uusia teknisiä trendejä. Haluamme tarjota modernin ja luotettavan kauppapaikan nyt ja tulevaisuudessa.

Nettbutikk for dine profilprodukter

Magento logo          Pimcore logo          DIBS logo