Visio JA LIIKETOIMINTA

IDÉ House Of Brands toimittaa profiilituotteita, vaatteita, lahjoja, merkkituotteita ja myynninedistämistuotteita yritysmarkkinoille. Profiilituotteet toimivat parhaiten silloin kun valitaan tuote, joka korostaa samaa tavoitetta jonka organisaatiosi haluaa saavuttaa. Meillä on yli 30 vuoden kokemus valita oikeat tuotteet yhdessä asiakkaidemme kanssa ja sen voimme sanoa luottavaisin mielin. Huolellisesti valittujen yhteistyökumppaneiden avulla voimme taata kaikkien toimitusten hyvän laadun. 

 

Monet kumppaneistamme ovat tehneet yhteistyötä kanssamme jo 30 vuoden ajan, joten olemme onnistuneet luomaan käytäntöjä, jotka varmistavat asiakkaidemme tyytyväisyyden. Asiakkaanamme sinua palvellaan myyntitiimeittäin, jotta voimme varmistua, siitä että sinulla on aina käytettävissä ammattitaitoinen yhteyshenkilö. Myyntitiimin jokainen henkilö tuntee yrityksesi ja näin sinua voidaan auttaa nopeasti ja tehokkaasti. Palvelua voi saada Espoon pääkonttorimme lisäksi paikallisesti myös muilta konttoreilta. 

 

Autamme asiakkaitamme vahvistamaan brändin ja asiakassuhteiden arvoa olemalla alamme kokonaisvaltainen toimittaja. Tämä tapahtuu innovatiivisilla tuotteilla, konsepteilla ja ratkaisuilla, jotka tukevat yrityksen strategiaa, profiilia ja arvoperustaa. IDÉ: n tulisi olla luonnollinen osa markkinointianne. IDÉ on alan johtava toimija ympäristö-, turvallisuus- ja sertifiointiasioissa.

IDÉ on ISO-sertifioitu (ISO 14001) laatua ja ympäristöä varten. Kuulumme myös eettisen kaupan järjestöön ETI:in, jonka tarkoituksena on tukea ihmis- ja työoikeuksia, kehitystä ja ympäristöä edistävää kaupankäyntiä. Lisää voit lukea täältä. Olemme IDÉaali-toimittaja, joka stimuloi ihmisten välisiä suhteita työpaikalla