YRITYSPUKEUTUMINEN JA UNIVORMUT

Me suunnittelemme ja kehitämme yrityspukeutumisen ja univormut, jotka vahvistavat ja kehittävät asiakkaidemme merkkituotetta. Tavoitteenamme on olla joustava ja luotettava partnerisi yrityspukeutumisessa, haluat sitten räätälöidä itsellesi koko puvuston alusta loppuun, tai halutessasi valita meidän varastovalikoimistamme. Selvitämme yhdessä mitä tarpeita ja toiveita teillä on ja tähän prosessiin perustuen valitsemme teidän yrityksellenne sopivimman uniikin puvuston.
Logolla varustetut vaatteet voivat olla monenlaisia, mutta pohjimmiltaan vaatteet ovat yksi markkinointikanava yrityksesi merkkituotteelle. Eri alojen välillä on suuria eroja ja olemme jakaneet segmentit kahteen osaan; yrityspukeutuminen ja univormut.

yrityspukeutuminen

Yrityspukeutuminen voi olla t-paitoja, pikeepaitoja, paitoja, villapaitoja, hameita tai pukuja vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme. Vaatekappaleen valintaan vaikuttaa yrityksen toimiala sekä minkälaiset ihmiset käyttävät vaatteita. Asuntomeklari haluaa todennäköisesti pukeutua puvuntakkiin, missä on hienovarainen logo rintataskussa. Sekä yrityksen logoväreillä varustettuun solmioon ja tummaan parkas-takkiin, missä logo on käsivarressa sävy-sävyyn parkas-takin värin kanssa. Messuilla oleva myyjä taasen haluaa erottua värikkään hupparin avulla, missä iso logo on selässä ja rinnassa. Meidän kompetenssi yhdistettynä oikeaan materiaali-valintaan auttaa sinua saamaan yritys-puvuston, jota työntekijäsi haluavat pitää päälla, samalla kommunikoiden yrityksesi arvoja.


 
iwear

univormut

Lentoyhtiöt, bussiyritykset, laivayhtiöt sekä ruokaketjut, rautatieorganisaatiot, poliisi, hotellit, apteekit sekä vartiointiyritykset. Meillä on asiakkaita kaikilta aloilta ja me toimitamme univormuja jokaiselle ammattikunnalle räätälöitynä. Univormun tulee olla käytännöllinen pitäjälleen ja sen tulee viestittää yrityksen haluamaa viestiä. Meidän asiakkaamme kuuluvat moneen eri alaan ja tämä antaa meille hyvän kokemuksen eri alojen tarpeista. Tämän kokemuksen otamme mukaan uusiin projekteihin ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme.


 
iwear


TAPAAMME TOIMIA - askel askeleelta
 

 1. Suunnittelu ja kehitys 
  Kokeneet työntekijämme ja korkean tietotaitomme avulla me kehitämme ja suunnittelemme kokonaisia konsepteja tai yksittäisiä vaatekappaleita. Me teemme yrityspukeutumista, työasuja sekä univormuja, joita työntekijäsi haluavat pitää päällään.

 2. Tuotanto
  Meidän skandinaaviset toimistot ja kaksi tehdasta Dhakassa, Bangladeshissa, tarjoavat täyden palvelun ensimmäisestä luonnoksesta toimitukseen. Meidän oma laadunvarmistus takaa, että huolehdimme tuotteistamme, ihmisistä tuotannossa sekä ympäristöstämme. Vaatekappaleet räätälöidään käyttäjäänsä varten, koska me kaikki olemme erilaisia ja tämä otetaan aina huomioon prosessissa.

 3. Projektinjohtaminen
  Meidän tavoitteenamme on tehdä tämä niin helpoksi sinulle kuin mahdollista. Jokaisessa projektissa sinulla on aina käytettävissä projektipäällikkö, joka pitää huolta sinun tarpeistasi. Projektipäällikkömme tekee työtä suoraan tehtaan kanssa, joten kaikki tieto projektista on ensikädentietoa.

 4. Logistiikka
  Meidän kauttamme kulkee päivittäin suuria ja pienempiä yrityspukeutumiseen liittyviä tilauksia. Te asiakkaana päätätte haluatteko, että tilauksenne toimitetaan kokonaisuudessaan kun se on valmistunut. Tai haluatteko, että jakelu suoritetaan nettikaupan kautta, jolloin joka osasto voi helposti tilata tarvitsemansa tuotteet. Valinta on sinun.